DA O(P)STANEMO ZAJEDNO

DA OSTANEMO ZAJEDNO

DA O(P)STANEMO ZAJEDNO

Međunarodni dan djece oboljele i izliječene od raka, u svijetu i u BiH, obilježava se 15.februara s ciljem razvoja svijesti o pojavi malignih oboljenja u dječijem dobu, te pružanja podrške djeci oboljeloj i  izliječenoj od raka i njihovim porodicama. Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od malignih bolesti “PIPOL” i ove godine brojnim aktivnostima obilježiti će Međunarodni dan djece oboljele i izliječene od raka. Prikupljenim sredstvima finansirati će se kupovina pokon paketića za djecu oboljelu od raka na bolničkom liječenju, poklon paketića za djecu na kućnom liječenju i oporavku te djecu i mlade izliječene od raka, porodičnih paketa sa osnovnim prehrambenim i higijenskim artiklima, te opstanak društvenog Centra za djecu izliječenu od raka – K.I.D.S. Centra.  Podržite našu borbu protiv dječijeg raka jer imamo još samo jednu želju DA O(P)STANEMO ZAJEDNO.

Obilježavanje Međunarodnog dana djece oboljele i izliječene od raka možete podržati:

Pozivom na humanitarni telefon 090 291 006

Uplatom donacije putem online platforme humanost.ba na link-u:PODRŽIMO BORBU PROTIV DJEČIJEG RAKA ili putem PayPal naloga: [email protected]

Uplatom donacije na transakcijski račun:

PRIMALAC: Udruženje “PIPOL”

Ulica 17.Septembra 92., 75 000 Tuzla

SVRHA UPLATE: Donacija   – Međunarodni dan djece oboljele i izliječene od raka

BROJ RAČUNA: 33863 022 00 84 3330 UniCredit Bank

Narudžbom maskice sa Zlatnom vrpcom čime donirate 5 KM za borbu protiv dječijeg raka (maskice možete poručiti na 061 200 636 i 061 510 491).

Podijelite post